Wie zijn wij

Aqui Ta To Rico- Catering bestaat vanaf oktober 2012 en is gespecialiseerd in Spaanse authentieke tapas. De eigenaar: Rico van Schadewijk heeft een aantal jaren in Zuid-Spanje gewoond, waar hij een drietal verschillende bodegas gerund heeft. “Hierdoor heb ik uitgebreid van de Spaanse keuken kunnen proeven en les gehad in de welbekende bodega San Juan in Torremolinos. Door te mogen werken met verse en eerlijke producten uit het mooie Andalucia, ben ik helemaal verliefd geworden op de Spaanse cultuur. Terug in Nederland is het blijven kriebelen en heb ik mijn Spaanse catering opgezet. Sinds maart 2016 ben ik gestart met een authentieke Spaanse bodega aan de Leenderweg 41 in het mooie Valkenswaard.

In de bodega zijn 30 zitplaatsen, ook kunt u lekker aan de Spaanse-bar zitten om te genieten van de Spaanse tapas en wijnen, porto’s en nog veel meer typische Spaanse dranken.

website27

Ook koken wij op locatie, wij brengen onze mobiele keuken met ons mee, bestaande uit : plancha, wokbranders, en onze Tapaque !! Wij verzorgen kleine en grote feesten en zorgen voor alles wat u nodig heeft, van tapas, drank tot licht & geluid, Spaanse aankleding en zelfs artiesten. Maak er een mooi Spaanse Fiësta van !!!

Haste Luego !